Διαδικασία Αγοράς

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή ρολόγια, τα οποία προμηθευόμαστε από ένα ευρύ, παγκόσμιο δίκτυο επίσημων αντιπροσωπειών, εξουσιοδοτημένων εμπόρων και διακεκριμένων διανομέων.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε κατανείμει τα προϊόντα μας πρωτίστως κατά οίκους. Τα διάφορα φίλτρα θα σας βοηθήσουν να την επικεντρώσετε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της αρεσκείας σας και να εντοπίσετε τα ρολόγια που σας ενδιαφέρουν γρηγορότερα. Στόχος μας είναι να φτάσετε στη τελική σας επιλογή με τα λιγότερα δυνατά κλικ. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Μόλις αποφασίσετε την αγορά του ρολογιού που επιθυμείτε, η παραγγελία σας προωθείται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Με την διεκπεραίωση της πληρωμής, ξεκινά η αποστολή του προϊόντος, πλήρως ασφαλισμένου για το σύνολο της τιμής του, μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών μεταφοράς. Για οποιαδήποτε παραγγελία εντός Ελλάδος, το Chronologie αναλαμβάνει το κόστος αποστολής χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει οποιαδήποτε εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπό μας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Το Chronologie δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

Το Chronologie καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων, και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.