Πουλήστε ή ανταλλάξτε το ρολόι σας

Δυνατότητα πώλησης ή ανταλλαγής

Η Chronologie σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη πρόσβασή του σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπορίας πολυτελών ρολογιών, ώστε να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε το δικό σας ρολόι.
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε, όσο πιο άμεσα γίνεται.
Σας ενημερώνουμε ότι δεχόμαστε ανταλλαγές ή πωλήσεις όλων των μοντέλων Rolex, καθώς και ρολογιών άλλων εταιρειών που εμπορευόμαστε με τρέχουσα αξία από 3.000 ευρώ και άνω.

Η διαδικασία

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα, επισυνάπτοντας φωτογραφία του ρολογιού και παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη κατάσταση του, ημερομηνία αγοράς, αν είναι διαθέσιμα τα χαρτιά και το κουτί του, κλπ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας αναφέρετε την επιθυμητή τιμή για το ρολόι σας.
  2. Ύστερα από τη διενέργεια μιας αρχικής αξιολόγησης, σας απαντάμε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
  3. Μας αποστέλλετε το ρολόι σας. Εμείς αναλαμβάνουμε το συντονισμό και το κόστος της μεταφοράς.
  4. Λαμβάνετε τη τελική προσφορά μας, κατόπιν ελέγχου της γνησιότητας του ρολογιού και της κατάστασής του.
  5. Με την αποδοχή σας εκτελούμε τη συναλλαγή άμεσα, μεταφέροντάς σας το ποσό μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ή πιστώνοντάς το έναντι της νέας σας αγοράς.
Σημείωση: Μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφία του ρολογιού σας μεγέθους μέχρι 1MB. Για μεγαλύτερα αρχεία, παρακαλούμε στείλτε μας τις πληροφορίες και θα μπορέσετε να επισυνάψετε φωτογραφίες μόλις σας απαντήσουμε μέσω email.

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.