Τρόποι Πληρωμής

 

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Chronologie δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα πληρωμής τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας EUROBANK και θα σας εμφανιστεί σε ξεχωριστό παράθυρο η φόρμα πληρωμής. Τα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσετε στη φόρμα πληρωμής τα παρέχετε στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας EUROBANK και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα Chronologie. Το Chronologie δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά, αλλά ενημερώνεται από την Τράπεζα EUROBANK για την κατάσταση της πληρωμής.

 

Πληρωμή μέσω PayPal:
Απαιτείται λογαριασμός PayPal, ο οποίος παρέχει επιπρόσθετη ασφάλεια καθώς δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας απευθείας στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Σημαντική σημείωση: η πληρωμή μέσω PayPal επιφέρει μια επιπλέον χρέωση, η οποία αντιστοιχεί στην προμήθεια που λαμβάνει το PayPal, αναλόγως του συνολικού ποσού. Πριν από οποιαδήποτε παραγγελία μέσω PayPal, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ακριβή τελική τιμή.

 

Με κατάθεση σε τράπεζα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε τράπεζας), απλά δίνοντας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού και τον κωδικό της παραγγελίας που θα σας δοθεί με την ολοκλήρωσή της.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Chronologie:

 

Τράπεζα: EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0211.67.0200778237

IBAN: GR4002602110000670200778237

Swift/BIC: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Chronologie

 

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR2701404780478002002010060

Swift/BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Chronologie

 

Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.