THE BOUTIQUE EXPERIENCE

Παρόλο που λέγεται συχνά ότι ο χρόνος είναι σχετικός, για μας έχει μια απόλυτη διάσταση, που αφορά στην αφοσίωσή μας στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη.
Για σας η αγορά ενός ρολογιού είναι η ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα αντικείμενο διαχρονικής αξίας σε μια εποχή ευτέλειας. Μπορεί να επισφραγίσει μια ιδιαίτερη στιγμή προσωπικής επιτυχίας ή να αποτελέσει το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σας. Αν έχετε κι εσείς πάθος με τα ρολόγια, επιλέξτε σε μας το καινούριο απόκτημα της συλλογής σας. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, περιγράψτε μας τις προτιμήσεις σας και εμείς θα σας κάνουμε τις κατάλληλες προτάσεις.
Η τέλεια και εξατομικευμένη εξυπηρέτησή σας αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο. Ο πελάτης, για εμάς στο Chronologie, δεν είναι ένας απρόσωπος αγοραστής του διαδικτύου, αλλά ένα άτομο με τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Θέλουμε να σας κάνουμε να νοιώσετε ξεχωριστοί και μέλη ενός ιδιαίτερου κλαμπ ανθρώπων, για τους οποίους η αγορά ενός πολυτελούς ρολογιού δεν είναι απλά μια διαδικασία, αλλά μια εμπειρία.

Γιατί να προτιμήσετε το Chronologie

Στο Chronologie συνδυάζουμε το πάθος μας για την υψηλή ωρολογοποιία με ένα εταιρικό μοντέλο προσανατολισμένο στο να κάνει προσιτό ένα ιδιαίτερα πολυτελές αντικείμενο, στον καθένα που επιθυμεί να επενδύσει σε ένα σύμβολο γοήτρου.
Σας προσφέρουμε μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή ρολόγια, τα οποία προμηθευόμαστε από ένα ευρύ, παγκόσμιο δίκτυο επίσημων αντιπροσωπειών, εξουσιοδοτημένων εμπόρων και διακεκριμένων διανομέων. Έτσι εξασφαλίζουμε για σας την απόλυτη ποιότητα που εγγυάται η κορυφή της παγκόσμιας υψηλής ωρολογοποιίας, την αυθεντικότητα των ρολογιών και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που παρέχει κατά κανόνα το online shopping. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επωφεληθείτε από τιμές έως και 30% χαμηλότερες από τις επίσημες τιμές λιανικής.
Όλα μας τα ρολόγια, είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα, είναι 100% γνήσια και συνοδεύονται από τα επίσημα έγγραφα προϊόντος, την παγκόσμια εγγύηση του κατασκευαστή με σφραγίδα ημερομηνίας αγοράς, και την αυθεντική τους συσκευασία.
Submariners-GMTs-scaled
Daytona-luxury-1-scaled

Η φιλοσοφία μας

Τι σημαίνει ‘Chronologie’;
Για μας, η σύνθετη λέξη Chrono-logie υποδηλώνει έναν νοητό χώρο όπου συνυπάρχει η επιστήμη του χρόνου με την τέχνη, τη λογική και τη φιλοσοφία της πολυτέλειας.
Ο Χρόνος, ως φιλοσοφική έννοια, φυσική διάσταση και σύστημα μέτρησης, και ο Λόγος, ως σκέψη, αιτία και δημιουργία, αποτελούν θεμελιώδεις οντότητες που διατρέχουν την ανθρώπινη ύπαρξη από τις απαρχές της εμφάνισής της. Απ’ αυτήν την αέναη μετάβαση από το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, αποκτάμε την εμπειρία του χρόνου, του χρόνου που καταγράφεται στα ρολόγια μας, καθώς η ιδέα του χώρου εισβάλλει στην επικράτεια της καθαρής συνείδησης.
Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα ένα ρολόι, ένα αντικείμενο μέτρησης του χρόνου, αποκτά μια νέα διάσταση και αναδεικνύεται σε σύμβολο∙ σύμβολο ισχύος, γοήτρου, επιτυχίας, πολυτέλειας, αλλά και σύμβολο υψηλής αισθητικής. Επιδίωξή μας είναι να μετατρέψουμε για σας αυτήν την ιδιαίτερη αντίληψη του χρόνου σε μια πλούσια, απτή εμπειρία∙ πολυτέλεια στα χέρια σας!

Αξιολογήσεις

Όλοι μας στο Chronologie καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του πελάτη, ένας στόχος που για εμάς απαιτεί κάτι πολύ περισσότερο από απλώς χαμηλές τιμές. Η καλύτερη ανταμοιβή μας είναι οι θετικές κριτικές των ικανοποιημένων πελατών μας – αυτοί είναι και οι πολυτιμότεροι πρεσβευτές της επιχείρησής μας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τί έχουν να πουν για εμάς.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε όλες μας τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα και εγκαίρως για καινούριες παραλαβές και ειδικές προσφορές, να δείτε πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο των ρολογιών μας, και να απολαύσετε ενδιαφέρον υλικό σχετικά με τον κόσμο των πολυτελών ρολογιών και της υψηλής ωρολογοποιίας.

Ακολουθήστε μας

Chronologie

Αδριανουπόλεως 1Α, Θεσσαλονίκη 55133 & Σύνταγμα/Γλυφάδα, Αθήνα
+302310546405 / +306973972157
ΑΦΜ: 800894910
Προς ενημέρωση, σας πληροφορούμε ότι ως εταιρεία δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα. Για λόγους ασφαλείας, το στοκ μας δεν βρίσκεται στα γραφεία μας. Δειγματισμός ρολογιού, σε περίπτωση που είναι άμεσα διαθέσιμο, γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.